Fly Drive Pousadas Centro 10 dagen Afbeelding Fly Drive Pousadas Centro 10 dagen
Fly Drive Pousadas Centro 10 dagen ****
Bestemming: Portugal Pousada Rondreizen - Fly Drive Pousadas

Fly Drive Pousadas Centro 10 dagen

****

plane hotel car


10 Dagen

Deze 10-daagse Fly Drive in Pousadas leidt u langs de mooiste plekjes in midden Portugal. U verblijft in schitterende Pousadas, veelal gehuisvest in historische gebouwen, waaronder kastelen, paleizen en kloosters. Ze weerspiegelen de historie, de folklore, de tradities en de regionale keuken van Portugal.



Dag tot dag Programma

Dag 1: Lissabon


Aankomst in Lissabon en ontvangst van uw huurauto.

Lissabon

De hoofdstad van Portugal biedt veel bezienswaardigheden zoals de kloosters Mosteiro dos Jerónimos en Torre de Belém, die beide werelderfgoed zijn. Het centrum van Lissabon is gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken vanuit uw Pousada. In de centrale wijk Baixa vindt u het Rossio, het belangrijkste plein van de stad met verschillende restaurants. Ten oosten van het centrum bevindt zich de wijk Alfama, een oude Moorse wijk, bekend om haar smalle straatjes, mooie architectuur en het St. George Kasteel.  Om de stad op een leuke manier te ontdekken, kunt u de tram nemen. Op tramlijn 28 rijdt een oude tram die veel door toeristen wordt gebruikt. Met deze tram kunt u onder andere de oudste en bekendste kerk van de stad bezoeken, de Kathedraal van Lissabon.

Overnachting in Pousada do Palacio de Queluz *****

Dag 2: Lissabon - Sintra - Óbidos

Na uw ontbijt, adviseren wij u te rijden naar Sintra (vergeet vooral niet het "Palacio da Pena" te bezoeken). Vervolgens rijdt u via Mafra en het schattige badplaatsje Ericeira naar Óbidos, waar u overnacht in Pousada Castelo Óbidos. Als deze Pousada vol zit, proberen wij u onder te brengen in het 200m verderop gelegen Pousada Vila de Óbidos, Casa Lidador, waar u ook een authentieke ervaring kunt beleven binnen de stadsmuren van Óbidos. 
Óbidos heeft een prachtig centreum met een labyrint van geplaveide straatjes en met bloemen versierde, witgekalkte huizen. Het is een heerlijke plek om de middag door te brengen om te overnachten in het kasteel, dat oorspronkelijk gebouwd werd door de Moren rond 713 en nu is omgebouwd tot de luxueuze Pousada Castelo de Óbidos in Portugal.
Het kasteel, dat getuige is geweest van gevechten om de troon, politieke veranderingen en zelfs Romeinse activiteiten, thuis bood aan koninginnen met gebroken harten en een veilige haven was voor verschillenden koningen, is een van de officiële wonderen en de nationale trots van Portugal. Het rijke verhaal van het gebied van de nederzetting klinkt als een filmscenario.

Sintra

Ontdek de magie van Sintra, een betoverende bestemming doordrenkt van geschiedenis en mysterie. Gelegen op slechts een korte afstand van Lissabon, biedt Sintra een onvergetelijke ervaring met zijn weelderige bossen, sprookjesachtige kastelen en kleurrijke paleizen.
Wandel door de kronkelende straatjes van het historische centrum en bewonder de prachtige architectuur van de middeleeuwse gebouwen. Verken de adembenemende paleizen van Pena en Monserrate, die bovenop heuveltoppen prijken en een spectaculair uitzicht bieden op de omliggende landschappen.
Ontdek de geheimen van de mysterieuze Quinta da Regaleira, met zijn verborgen grotten, tunnels en symbolische tuinen. Maak een wandeling door de weelderige bossen van het Sintra-gebergte en geniet van de rust en sereniteit van de natuur.
Of je nu op zoek bent naar geschiedenis, avontuur of gewoon ontspanning, Sintra zal je betoveren met zijn unieke charme en ongeëvenaarde schoonheid. Plan vandaag nog je bezoek en laat je onderdompelen in de magische wereld van Sintra! 

Óbidos

Welkom in Óbidos, een pittoresk stadje in Portugal dat doordrenkt is van geschiedenis en charme. Omgeven door middeleeuwse stadsmuren, biedt Óbidos een betoverende reis terug in de tijd. Wandel door de geplaveide straatjes en bewonder de kleurrijke huizen met hun bloemrijke balkons en traditionele tegelwerk.Verlies jezelf in de romantiek van het kasteel van Óbidos, dat hoog boven de stad uittorent en een adembenemend uitzicht biedt over de omliggende valleien. Proef de heerlijke kersenlikeur, ginjinha genaamd, die hier al eeuwenlang wordt geproduceerd, en geniet van de lokale gastronomie in gezellige tavernes en restaurants.Ontdek de rijke cultuur van Óbidos door een bezoek te brengen aan de vele historische bezienswaardigheden, zoals kerken, musea en galerijen. Of je nu op zoek bent naar geschiedenis, cultuur of gewoon een idyllische vakantiebestemming, Óbidos zal je betoveren met zijn unieke karakter en onweerstaanbare charme. Plan vandaag nog je bezoek en laat je verrassen door de magie van Óbidos!

Overnachting in Pousada do Castelo de Óbidos ****

Dag 3: Obidos - Coimbra - Aveiro

Via Conimbriga en Coimbra in noordelijke richting naar de Zilverkust. U verblijft in Pousada da Ria in de plaats Murtosa aan de kust nabij Aveiro.

Coimbra

Verken de eeuwenoude pracht van Coimbra, de historische en culturele schat van Portugal. Als thuisbasis van een van Europa's oudste universiteiten ademt Coimbra een sfeer van kennis en traditie. Wandel door de kronkelende straatjes van de oude stad en bewonder de imposante architectuur van de universiteitsgebouwen, waaronder de beroemde bibliotheek van Joanina met zijn prachtige barokke interieur.
Laat je betoveren door de melodieën van Fado, de traditionele Portugese muziek die hier tot leven komt in intieme tavernes en pleinen. Bezoek historische kerken, kloosters en musea die getuigen van het rijke erfgoed van de stad.
Geniet van een culinair avontuur met de lokale keuken, van hartige lekkernijen tot zoete delicatessen, en ontdek de levendige markten en ambachtelijke winkels.
Of je nu komt voor de geschiedenis, de cultuur of gewoon om te genieten van de betoverende sfeer, Coimbra zal je zeker verrassen en inspireren. Plan vandaag nog je reis naar deze onvergetelijke stad!

Aveiro

Ontdek de betoverende charme van Aveiro, het Venetië van Portugal, waar kanalen zich slingeren door kleurrijke straten en prachtige art-nouveaugebouwen de skyline sieren. Verlies jezelf in de pittoreske scènes terwijl je door de grachten vaart op de traditionele moliceiro-bootjes, omgeven door de serene schoonheid van deze unieke stad.
Wandel langs de kades en bewonder de elegante architectuur, van de kleurrijke vissershuisjes tot de majestueuze kerken en pleinen. Proef de lokale lekkernijen zoals de beroemde ovos moles, heerlijke zoete lekkernijen die een ware traktatie zijn voor de smaakpapillen.
Aveiro is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook een schat aan culturele ervaringen, van boeiende musea tot levendige markten. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur of gewoon een vleugje romantiek, Aveiro heeft voor elk wat wils. Plan vandaag nog je reis en laat je betoveren door de magie van Aveiro!

Overnachting in Pousada Ria Aveiro ****

Dag 4: Aveiro - Viseu 

Vandaag rijdt u in oostelijke richting naar Viseu; Hier wacht u een vorstelijk verblijf in het schitterende Pousada de Viseu. 
Heerlijk door het Middeleeuwse centrum struinen en genieten van lekkernijen op een terrasje. 

Viseu 

Verken de betoverende charme van Viseu, een verborgen juweeltje in het hart van Portugal. Gelegen te midden van glooiende heuvels en weelderige wijngaarden, biedt Viseu een perfecte mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid.
Dwaal door de geplaveide straatjes van de oude stad en bewonder de prachtige architectuur van historische gebouwen, kerken en pleinen. Bezoek de indrukwekkende Sé Cathedral en ontdek de rijke geschiedenis van de stad in de lokale musea.
Ontdek de omringende natuurlijke wonderen, zoals het adembenemende berglandschap van de Serra da Estrela en de rustige waterwegen van de rivier de Dão. Proef de heerlijke lokale gerechten en wijnen in gezellige restaurants en tavernes, en geniet van de gastvrije sfeer van deze charmante stad.
Of je nu op zoek bent naar culturele ontdekkingen, avontuurlijke activiteiten of gewoon ontspanning, Viseu heeft voor elk wat wils. Ontdek deze verborgen schat tijdens je volgende reis naar Portugal!

Overnachting in Pousada de Viseu ****

Dag 5: Viseu - Douro Vallei

Vandaag kunt u vanuit Viseu een mooie rit maken met schitterende uitzichten langs de Douro rivier. Onderweg nemen de kleine dorpjes u mee naar de cultuur van het land. D

De absolute aanrader is de legendarische N-222 vanaf Pinhão naar het dorpje Peso da Régua. De 27 km lange weg met z’n 93 bochten bieden u even zoveel uitzichten. Vooral in het voorseizoen en naseizoen is de natuur hier op z’n mooist.

In Portugal groeien meer dan 250 druivensoorten die voor de wijnproductie gebruikt worden. Deze enorme rijkdom aan verschillende druiven heeft het land te danken aan een lange traditie van wijnmakerij, die volgens archeologen teruggaat tot de Bronstijd.

Overnachting in Pousada de Viseu ****

Dag 6: Viseu - Serra da Estrela

Vandaag vertrekt u in zuid-oostelijke richting naar de Serra da Estrela. De Serra da Estrela, de westelijke uitloper van het Castiliaans scheidingsgebergte, is sinds 1976 natuurpark. Het beslaat een oppervlak van ruim 100.000 hectare en is daarmee het grootste natuurpark van Portugal. In dit gebied kunt u prachtige wandelingen maken. U verblijft in de imposante Pousada de Serra da Estrela.

Serra da Estrela

Ontdek de majestueuze pracht van Serra da Estrela, het hoogste gebergte van Portugal, waar adembenemende landschappen, pittoreske dorpjes en avontuurlijke mogelijkheden samenkomen. Verlies jezelf in de natuurlijke schoonheid van deze regio, met uitgestrekte valleien, glooiende heuvels en kristalheldere meren.
Verken de charmante dorpjes die verspreid liggen over de berghellingen, waar traditionele architectuur en lokale ambachten nog steeds bloeien. Bezoek de historische stadjes zoals Manteigas en Covilhã, en ontdek de rijke geschiedenis en cultuur van de streek.
Geniet van spannende buitenactiviteiten, zoals wandelen, mountainbiken en skiën in de wintermaanden. Proef de lokale specialiteiten, waaronder de beroemde kaas van Serra da Estrela en de smaakvolle regionale wijnen.
Ervaar de ongerepte schoonheid en de betoverende charme van Serra da Estrela tijdens je volgende avontuur in Portugal, en laat je inspireren door de adembenemende natuur en de warme gastvrijheid van deze unieke bestemming.

Overnachting in Pousada de Serra da Estrela ****

Dag 7: Serra da Estrela - Marvao

De route gaat verder langs de diverse kasteelstadjes richting de Spaanse grens.

Tal van vestingstadjes bewaakten de weg langs de oude routes tussen Lissabon en Spanje. De angstaanjagende burcht van Evoramonte ligt op een uitloper van de Serra de Ossa en overheerst de weidse vlakte van de Alentejo. Vanaf de robuuste gotische donjon heeft u schitterend uitzicht over de omgeving waardoor u aansluitend een ontspannende rondwandeling maakt door het golvende landschap, dat in het voorjaar gehuld is in een oogverblindende bloemenpracht. U kunt ook het stadje Estremoz, dat vermaard is om zijn aardewerk bezoeken. Vanaf het levendige stadsplein wandelt u door een 14e eeuwse poort de middeleeuwse bovenstad in, waar de reusachtige 13e eeuwse donjon het meest in het oog springt. Ook zeer de moeite waard is Elvas, met haar perfect bewaard gebleven vesting.

Op 900m hoogte doemt het kasteeldorpje Marvao op. Omgeven door enorme muren die naadloos overgaan in de rotswanden geven een paar poorten toegang tot een doolhof van middeleeuwse steegjes. Het maakt niet uit welke straat of trap u neemt, ze zijn allemaal even mooi.

Het kasteel torent nog een stuk boven het stadje uit en biedt een fabelachtig uitzicht tot aan de Serra da Estrela.Bij aankomst in Marvao kunt u inchecken in Pousada Santa Maria om vervolgens het kasteel te bezoeken.

Marvao

Ontdek de betoverende charme van Marvão, een schilderachtig middeleeuws stadje hoog bovenop een heuvel in het hart van Portugal. Met zijn oude stenen muren, geplaveide straatjes en panoramische uitzichten is Marvão een ware verborgen schat in de regio Alentejo.
Wandel door de smalle straatjes van de oude stad en bewonder de goed bewaarde architectuur van de historische gebouwen. Beklim de imposante kasteelmuren van Marvão en geniet van een adembenemend uitzicht over de uitgestrekte landschappen van de Alentejo.
Ontdek de rijke geschiedenis en cultuur van Marvão in de lokale musea en galerijen, en proef de heerlijke gastronomie van de regio in de gezellige restaurants en tavernes.
Ervaar de rust en schoonheid van het Portugese platteland tijdens een bezoek aan Marvão en laat je betoveren door de tijdloze magie van dit historische stadje.

Overnachting in Pousada de Marvao ****

Dag 8-9: Marvao - Evora - Setubal - Lissabon

Via Portalegre, Estremoz en Évora (zeker even stoppen!) naar de Pousada Castelo de Palmela nabij Setúbal, gelegen aan het Arrábida natuurgebied op een half uur ten zuiden van het centrum van Lissabon.

De kust van Alentejo is gelegen tussen de monding van de rivier Sado en Zambujeira do Mar. De verrassende kustlijn is ongerept en wordt gekenmerkt door zon en zand, vriendelijke mensen en heerlijke gastronomie. Het schiereiland Troia heeft veel te bieden. Zo kunt u er heerlijke strandwandelingen maken en dolfijnen spotten! Ook cultureel erfgoed, die u 2000 jaar terug nemen in de tijd, zoals het paaldorp Carrasqueira en de Romeinse ruines van Troia, zijn hier te bewonderen. Comporta is een charmant plaatsje waar u heerlijk aan het strand kunt verblijven en heerlijk kan eten. De kust tot Sines biedt aangename stranden zoals Pinheirinho en van Gale. Sines zelf, de geboorteplaats van de grote ontdekkingsreiziger Vasco da Gama, is een van de belangrijkste steden aan de kust van Alentejo en heeft een traditionele vissershaven.

Evora

Ontdek de eeuwenoude pracht van Évora, een juweel van een stad doordrenkt met geschiedenis en cultuur. Wandel door de geplaveide straten en bewonder de prachtige architectuur, van de gotische kathedralen tot de charmante witgekalkte huizen met hun opvallende blauwe accenten.
Verlies jezelf in de magische sfeer van het historische centrum, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en ontdek verborgen pleinen en gezellige cafés waar de tijd lijkt stil te staan. Breng een bezoek aan het iconische Romeinse tempelcomplex en bewonder de indrukwekkende overblijfselen uit vervlogen tijden.
Évora biedt ook een schat aan culinaire geneugten, van traditionele gerechten tot heerlijke wijnen uit de Alentejo-regio. Laat je smaakpapillen verwennen en geniet van een onvergetelijke gastronomische ervaring.
Of je nu een liefhebber bent van geschiedenis, cultuur, gastronomie of gewoon op zoek bent naar een onvergetelijke reiservaring, Évora zal je betoveren en inspireren. Plan vandaag nog je bezoek en ontdek de tijdloze schoonheid van deze unieke stad!

Setubal

Verken de betoverende charme van Setúbal, een kuststad doordrenkt met geschiedenis en natuurlijke schoonheid. Omarm de ontspannen sfeer terwijl je langs de levendige jachthaven wandelt, waar kleurrijke vissersboten dansen op het kalme water.
Laat je verleiden door de smaken van de zee in de lokale restaurants, waar verse vis en zeevruchten rechtstreeks uit de Atlantische Oceaan worden geserveerd. Proef de beroemde lokale specialiteit, de gegrilde sardientjes, en geniet van de authentieke smaken van de Portugese keuken.
Breng een bezoek aan het adembenemende natuurpark van Arrábida, waar kristalheldere wateren en weelderige groene heuvels samenkomen in een spectaculair landschap. Verken verborgen baaien, wandel over kronkelende paden en bewonder panoramische uitzichten over de kustlijn.
Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke buitenactiviteiten, culinaire ontdekkingen of gewoon wilt ontspannen aan het strand, Setúbal heeft voor elk wat wils. Plan vandaag nog je reis en ontdek de verborgen schatten van deze betoverende stad!

Overnachting in Pousada de Palmela ****

Dag 10: Setubal - Lissabon - Nederland

Terugkeer naar Lissabon voor het inleveren van de huurauto op de luchthaven en uw terugvlucht.

Dag tot dag Programma

Dag 1: Lissabon
Dag 2: Lissabon - Sintra - Óbidos
Dag 3: Obidos - Coimbra - Aveiro
Dag 4: Aveiro - Viseu 
Dag 5: Viseu - Douro Vallei
Dag 6: Viseu - Serra da Estrela
Dag 7: Serra da Estrela - Marvao
Dag 8-9: Marvao - Evora - Setubal - Lissabon



Hotels
Dag 1 

Pousadas Lissabon
Pousada Palacia De Queluz *****
Pousada Palacia De Queluz
Pousada Palácio de Queluz ligt in het gebouw van Torre do Relógio, naast het Palácio Nacional de Queluz. De stad Queluz ligt vlak bij de stranden van Cascais, de bergen van Sintra, golfbanen en op 14 km van& Lissabon. Tijdens uw verblijf in het Pousada kunt u heerlijk dineren in het klassieke Cozinha Velha Restaurant. Verken de magnifieke paleistuinen , die geïnspireerd zijn door de stijl van Franse paleizen. Voor vergaderingen biedt het Pousada ideale kamers met alle nodige voorzieningen. De kamers zijn individueel ingericht en voorzien van warme kleuren en gratis WiFi en televisie.




Dag 2 

Pousadas Lissabon
Pousada Castelo Obidos ***
Pousada Castelo Obidos
Het Pousada do Castelo de Óbidos ligt in Vila de Óbidos en is een van de 7 wonderen van Portugal. Deze Pousada is van enorm historisch belang en bevat middeleeuwse kenmerken uit de 9e eeuw. Het kasteel werd als huwelijkscadeau door koning D. Dinis aan koningin Santa Isabel gegeven tijdens hun huwelijk dat op deze locatie plaatsvond. Het kasteel is een van de meest indrukwekkende en romantische locaties die u kunt bezoeken. Het heeft gemeenschappelijke ruimtes zoals het restaurant en de Castelo bar. Vergeet niet de indrukwekkende promenade met de receptie. Bij de Pousada de Óbidos kunt u kiezen voor een verblijf in het kasteel en genieten van een authentieke middeleeuwse ervaring of kunt u verblijven in het Casa do Castelo (direct naast het kasteel), waar u een ervaring krijgt aangeboden die dichter bij het leven in de stad komt.




Dag 3 

Pousadas Centrum
Pousada Ria Aveiro ***
Pousada Ria Aveiro
De Pousada da Ria ligt in Torreira, vlak bij de stad Alveiro op een schiereiland dat als barrière dient tussen de Atlantische Oceaan en de lagune van Alveiro. Het ligt op 15 minuten rijden van de stad São Jacinto en 43 km van de stad Aveiro. Het gebouw komt uit de jaren ’60 en is op pilaren boven het water gebouwd, voor een speciaal gevoel van verbondenheid met de natuur. Tijdens uw verblijf kunt u zwemmen in het fantastische buitenzwembad of ontspannen in de privacy van een klein privéstrand. Voor maaltijden kunt u terecht in het restaurant en de bar van het hotel. De kamers zijn modern ingericht in warme, lichte tinten en hebben een balkon met uitzicht op de tuin of de lagune.




Dag 4-5 

Pousadas Centrum
Pousada de Viseu ****
Pousada de Viseu
De Pousada de Viseu is te vinden in het midden van Portugal, in de stad Viseu, 5 minuten lopen van het Parque Florestal do Fontelo. De ligging is in het oude Hospital de São Teotónio, een van de oudste ziekenhuizen van de stad, dat in 1842 werd geopend en uitzichten biedt over het historische gedeelte van de stad. Dit oude ziekenhuis is in 2009 volledig herbouwd en aangepast door de architect Gonçalo Byrne . Het ziekenhuis is een belangrijk herkenningspunt in het meest vredige stadscentrum van Portugal.




Dag 6 

Pousadas Centrum
Pousada Serra da Estrela ****
Pousada Serra da Estrela
Pousada da Serra da Estrela is gelegen in het Parque Natural da Serra da Estrela, in Covilhã. U geniet er van adembenemende uitzichten van besneeuwde bergtoppen of het groene landschap van de hoogste bergen van Continentaal Portugal , met een hoogte van 1993 meter. Het gebouw biedt smetteloos witte muren, hoge plafonds en de oorspronkelijke traditionele tegels, die in ere zijn hersteld. Ook vindt u er prachtige oude liften van ijzer en hout. Bewonder het werk van de befaamde architect Souto Moura, die het hoofdgebouw van het oude heiligdom van Serra da Estrela heeft hersteld.




Dag 7 

Pousadas Alentejo
Pousada Marvao ****
Pousada Marvao
De Pousada do Marvão bevindt zich in het dorp Marvão in de regio Alentejo. Het ligt verspreid over vier kleine, traditionele huisjes, en de dichtstbijzijnde stad is Portalegre, op slechts 21 km. Het dorp ligt op een hoogte van 860 meter, en biedt fantastische uitzichten op Spanje en de vlakten van Alentejo. 




Dag 8-9 

{{81647}


I.v.m. de beschikbaarheid van de accommodaties kan de route afwijken van het beschreven voorbeeld. Als bepaalde hotels of hotels in bepaalde plaatsen niet meer beschikbaar zijn, zullen wij u een vergelijkbaar alternatief aanbieden. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen.

Prijzen zijn op basis van 2 personen. U kunt deze reis ook boeken als u alleen of met meerdere personen reist. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice.



Vluchten
U vliegt naar Lisbon Airport (LIS)
U vliegt terug vanuit Lisbon Airport (LIS)

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten naar aanleiding van het programma
  • Luchthavenbelasting
  • 9 overnachtingen in charmante Pousadas
  • Verzorging: logies en ontbijt
  • Huurauto, categorie small
  • Als u een optie-boeking nu plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Huur GPS-systeem
  • Evt. aanschaf van een routekaart


Huurauto

Standaard inbegrepen in de huursom:

  • Huurauto, categorie Small
  • Ongelimiteerde kilometers
  • (Extra) WA-dekking van 7,5 miljoen euro
  • Schadeverzekering (CDW)
  • Diefstalverzekering (TP)
  • Terugbetaling eigen risico
  • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
  • 24/7 Nederlandstalig noodnummer


Optioneel

  • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
  • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).


Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.



Overige Informatie
Overige Informatie
  • Dag 1: Lissabon
  • Dag 2: Lissabon - Sintra - Obidos
  • Dag 3: Obidos - Coimbra - Aveiro
  • Dag 4: Aveiro - Viseu 
  • Dag 5: Douro - Viseu 
  • Dag 6: Viseu - Serra da Estrela 
  • Dag 7: Serra da Estrela - Marvao
  • Dag 8-9: Marvao - Evora - Setubal - Lissabon 
  • Dag 10 Lissabon - terugvlucht

U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een reisoverzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens, een beschrijving van de hotelaccommodaties en eventueel de autohuurvoorwaarden kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.

Als u een optie-boeking plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.

Wij proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

De optie boeking wordt pas definitief bevestigd, nadat wij u een reisoverzicht hebben toegezonden en u daarvoor uw akkoord heeft gegeven.

Fly Drive Pousadas Centro 10 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail