Pousada Castelo Estremoz Afbeelding Pousada Castelo Estremoz
Pousada Castelo Estremoz *****
Bestemming: Pousadas Portugal - Pousadas Alentejo

Pousada Castelo Estremoz

*****

plane hotel car

De Pousada Castelo de Estremoz ligt in de stad Estremoz, in de regio Alentejo, in een kasteel dat in de 13e eeuw door Dom Dinis voor koningin Santa Isabel is gebouwd. Gelegen in het historische centrum, is het de perfecte plek om de stad te voet te verkennen. Vanaf de Torre de Menagem (toren) kunt u genieten van het schitterende uitzicht. Dit luxe hotel biedt u een prachtig panoramisch uitzicht op Estremoz en het laagland van Alentejo vanuit de tuinen en het buitenzwembad. Geniet in uw vrije tijd van de speelkamer met een pooltafel en bordspellen. Dineren is mogelijk in een restaurant en bar. De kamers zijn ruim en vorstelijk met hemelbedden, een televisie en gratis WiFi.





Hotels


KAMERS

Ze hebben een klassieke inrichting en vele bevatten nog steeds kenmerken uit de 18e eeuw.

RESTAURANTS EN DIENSTEN

Geniet van het restaurant Pousada de Estremoz met het beste van de traditionele Portugese keuken en hedendaagse componenten uit Alentejo.

Neem in de zomer een duik in het buitenzwembad en geniet van het fantastische uitzicht op Alentejo terwijl u ontspant in een van de loungestoelen. Wandel in de winter door de rijkelijk gedecoreerde gemeenschappelijke ruimtes en ontspan aan de bar van de Pousada.

Maak van de gelegenheid gebruik om de wekelijkse markt te bezoeken die elke zaterdag wordt gehouden. Neem voor meer informatie contact op met onze receptie die 24 uur per dag tot uw beschikking staat.

GESCHIEDENIS

Dit oude paleis moest op bevel van Dom Dinis worden gebouwd voor zijn vrouw, koningin Santa Isabel, waarnaar de Pousada is vernoemd. Gelegen op het oude bolwerk van de stad, was het paleis het toneel van veldslagen, liefde en verraad.

Tijdens de regeerperiode van koningin Santa Isabel, die in 1336 stierf, werd Estremoz een van de belangrijkste politieke centra van het koninkrijk. Het verwelkomde belangrijke figuren en fungeerde als een belangrijk koninklijk politiek forum gedurende het einde van de eerste dynastie. Aan het begin van de 20e eeuw, in 1910, werden het kasteelterrein, de stadsmuren, de Torre das Couraças en de Capela da Rainha Santa geclassificeerd als een nationaal monument.

LOCATIE EN BESTEMMING

Estremoz is een van de belangrijkste steden van Alentenjo en is gelegen op een strategische locatie langs de as Lissabon-Madrid. Bezoek de toonaangevende landhuizen en wijnproducenten, zoals Adega Tiago Cabaço, de Herdade das Servas of de Adega João Portugal Ramos.

Laat u betoveren door de charme van de kerken, kapellen, hermitages en paleizen. Maak een wandeling door het historische centrum van Estremoz en ontdek Praça Dom José I. Mis de wekelijkse markt niet die elke zaterdag op het centrale plein van Estremoz wordt gehouden.



Locatie


Vluchten

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Pousada Castelo Estremoz 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail