Pousada Castelo Alcacer do Sal Afbeelding Pousada Castelo Alcacer do Sal
Pousada Castelo de Alcacer do sal ****
Bestemming: Pousadas Portugal - Pousadas Alentejo

Pousada Castelo de Alcacer do sal

****

plane hotel car

Pousada de Alcácer do Sal bevindt zich in een middeleeuws kasteel in de stad Alcácer do Sal, op slechts 1 uur afstand van Lissabon. De Pousada is comfortabel gevestigd op een heuvel en biedt uitzicht op het rustige water van de Rio Sado. Tijdens uw verblijf kunt u dineren bij het restaurant of, als u iets lichters wenst, bij de bar. Neem een duik in ons buitenzwembad , omgeven door tuinen. De kamers zijn ingericht met warme kleuren en elk is voorzien van een televisie met kabelzenders en gratis WiFi.





Hotels
RESTAURANTS EN DIENSTEN

Geniet van verscheidene activiteiten in de omgeving van Pousada de Alcácer do Sal, zoals kanoën, vissen, wandelen en paardrijden. U kunt altijd om hulp vragen bij onze 24-uursreceptie.

Prikkel uw smaakpapillen bij het Restaurant Sala das Colunas met de beste traditionele Portugese gerechten en uitzicht op de stadsmuren. Als u liever voor een lichtere maaltijd of alleen een drankje kiest, wendt u zich tot onze bar.

In de winter kunt u zich ontspannen in onze kamer met open haard en een boek lezen, of ons fantastische kloosterterras bezoeken. In de zomer kunt u genieten van het buitenzwembad en de prachtige omgeving. Bij de Pousada kunt u gratis uw auto parkeren .

GESCHIEDENIS

Alcácer do Sal is een van de oudste steden van Europa en werd meer dan 1000 jaar voor Christus gesticht door de Feniciërs. Alcácer do Sal en het kasteel werden pas onder het bewind van Afonso II van Portugal permanent ingenomen, op 18 oktober 1217. In deze stad trouwde Dom Manuel I met Infanta Maria, de dochter van de Katholieke Koning en Koningin van Spanje, in 1500.

Het is gevestigd in een eeuwenoud kasteel, gebouwd door de Moren. In 1186 doneerde Dom Sancho I het kasteel aan de Orde van Santiago. In de 16e eeuw werd het aangepast om als klooster te dienen voor krijgsmonniken en later voor nonnen, en dit klooster bleef actief tot 1834.

LOCATIE EN BESTEMMING

Als u met uw gezin komt, breng dan een bezoek aan de Estuário do Sado om naar de dolfijnen te kijken, of bezoek het Badoca Park voor een ‘safari’ met verschillende exotische dieren. Op minder dan 30 km afstand vindt u een van de best bewaakte geheimen van de schitterende Portugese kust:de stranden Comporta, Carvalhal en Pego.

Het dichtstbijzijnde treinstation ligt in de stad Grandola , op ongeveer 20 km van Pousada Castelo de Alcácer do Sal. De stad Setúbal ligt op 40 minuten rijden. De dichtstbijzijnde luchthaven is die van Lissabon, 90 km verderop. Pousada de Alcácer is een Historic Hotel met 32 kamers en 3 suites.


Locatie


Vluchten

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Pousada Castelo de Alcacer do sal 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail