Pousada Marvao Afbeelding Pousada Marvao
Pousada Marvao ****
Bestemming: Pousadas Portugal - Pousadas Alentejo

Pousada Marvao

****

plane hotel car

De Pousada do Marvão bevindt zich in het dorp Marvão in de regio Alentejo. Het ligt verspreid over vier kleine, traditionele huisjes, en de dichtstbijzijnde stad is Portalegre, op slechts 21 km. Het dorp ligt op een hoogte van 860 meter, en biedt fantastische uitzichten op Spanje en de vlakten van Alentejo. 





Hotels

Geniet van het gezellige restaurant met een rustieke ambiance en de beste panoramische uitzichten van de regio, en van de bar. De kamers bieden prachtige uitzichten op de bergen of het schilderachtige dorpje, en deze hebben allen een televisie en gratis WiFi. Als u op zoek bent naar rust en een vreedzame omgeving, garandeert Pousada do Marvão een uniek en origineel verblijf!

RESTAURANTS EN DIENSTEN

De Restaurant en Bar bieden een ongeëvenaard landschap en onvergetelijke momenten met de uitstekende keuken van deze regio. Geniet van de smaken van de keuken en de beroemde wijnen van Alentejo.

In de buurt van dit hotel kunnen gasten genieten van verschillende activiteiten, zoals onder andere vissen, jagen en wandelen. Voor hulp kunt u contact opnemen met onze receptie die 24 uur per dag beschikbaar is.

GESCHIEDENIS

Het was op initiatief van een prominente figuur uit die tijd, de heer Jeremias da Conceição Dias, dat Marvão het eerste hotel kreeg. Als erfgenaam van een huis dat naast de residentie van een koster lag, bouwde en startte hij hier een herberg met vijf kamers, die hij de suggestieve naam "Ninho D’ Águias" (arendsnest) gaf. Ongeveer 10 jaar later werd het uitgebreid naar acht kamers, waarbij gebruik werd gemaakt van het uitgebreide balkon voor het plaatsen van een restaurant, waar de gasten konden genieten van het prachtige uitzicht.

In 1992, na een sluiting van 15 maanden voor uitbreiding en renovatie, werd de herberg heropend met 28 Dubbele kamers en een suite.

LOCATIE EN BESTEMMING

Begin uw reis door een bezoekje te brengen aan de middeleeuwse muren en het kasteel. Bezoek vervolgens het Gemeentemuseum, in de kerk van Santa Maria.

Bezoek Marvão tijdens het Feira da Castanha (kastanjefestival) in november of het Al-mossassa Festival – Islamitisch festival begin oktober. Een van de grote attracties in dit gebied is het Portagem-ontspanningscentrum dat een rivierzwembad heeft, vlak naast de rivier de Sever. Ga naar het Serra de São Mamede-natuurpark voor activiteiten zoals jagen en vissen, of maak een wandeling over de paden en geniet van de vogels om u heen.

In Portalegre kunt u vele interessante locaties bezoeken, zoals de Sé-kathedraal, het José Régio-museumhuis, het Tapijtmuseum en, als u een liefhebber van wijn bent, kunt u ook verschillende kelders bezoeken.
Bezoek de Apartadura-dam, gelegen op slechts 12 km.

Pousada do Marvão is een charmant hotel met een totaal van 28 kamers en 3 suites.

Locatie


Vluchten

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Pousada Marvao 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail