Pousada Convento Tavira Afbeelding Pousada Convento Tavira
Pousada Convento Tavira *****
Bestemming: Pousadas Portugal - Pousadas Algarve

Pousada Convento Tavira

*****

plane hotel car

Het Pousada Convento de Tavira ligt in het historische centrum van Tavira. De Convento de Nossa Senhora da Graça da Ordem de Santo Agostinho uit de 16e eeuw werd gerestaureerd, zodat de Pousada kon worden gerealiseerd. Dit hotel in Tavira wordt omgeven door een park en ligt op slechts enkele minuten van de Roma-brug over de rivier de Gilão en slechts 15 minuten van het strand van Ilha de Tavira. Tijdens uw verblijf kunt u de tuin bezoeken, dineren in het Mouraria-restaurant, een duik nemen in het buitenzwembad en ontspannen in de loungestoelen. De kloostergebouwen van de Pousada zijn ideaal voor ontspannen en het lezen van een boek, als u dat wilt. Alle kamers hebben uitzicht op het terras of de tuin en het zwembad en beschikken over WiFi.





Hotels

KAMERS

Enkele kamers zijn gebaseerd op de oude kloosterkamers en bieden compleet comfort en gemak.

RESTAURANTS EN DIENSTEN

Bestel een drankje bij de Pousada's bar terwijl u de archeologische locatie bezoekt, met overblijfselen van de Moorse wijk Almóada, ontdekt tijdens de verbouwing en transformatie van het gebouw naar een Pousada. Tijdens de zomermaanden kunt u een duik nemen in het buitenzwembad, wandelen door de tuin of ontspannen bij een Magic Spa-massage.

Ga niet weg zonder geproefd te hebben van de lokale keuken van de Algarve in het Mouraria-restaurant. U kunt uw auto ook parkeren op de privéparkeerplaats van de Pousada. De receptie is 24 uur per dag beschikbaar.

LOCATIE EN BESTEMMING

Door de nabijheid van het natuurgebied Ria Formosa zijn er uitgebreide wandelroutes met vogelspotting die te voet of per boot te bereiken zijn.

In Tavira vindt u diverse historische plekken zoals de kerken Igreja da Misericórdia, Matriz de Santa Maria en Santo António dos Capuchos, de markt van Ribeira, de hermitage Santa Ana en de kerk van het genootschap van Nossa Senhora do Carmo.

Het ligt ook dicht bij de golfbanen van Benamor, Monte Rei en Quinta da Ria. De dichtstbijzijnde stranden zijn vanaf het hotel in Tavira te bereiken met de veerboten naar Ilha da Tavira. Faro International Airport ligt op slechts 45 km afstand. Het Pousada Convento de Tavira is een Historic Hotel met 30 kamers, 5 suites en 1 special suite.

Locatie


Vluchten

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten naar Faro
  • Luchthavenbelasting
  • 7 overnachtingen in de Pousadas op basis van logies en ontbijt
  • Huurauto, categorie small


Pousada Convento Tavira 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail