Pousada Palacio Estoi Afbeelding Pousada Palacio Estoi
Pousada Palacio Estoi *****
Bestemming: Pousadas Portugal - Pousadas Algarve

Pousada Palacio Estoi

*****

plane hotel car

Het Pousada de Faro, bevindt zich in het dorp Estoi, op 10 km afstand van Faro en biedt geweldige architectonische rijkdom. Het Pousada is een Small Luxury Hotel in Estoi gevestigd in een paleis dat is ontstaan uit de restauratie van een 18de-eeuws paleis met diverse originele elementen. Het Pousada Palácio de Estoi biedt diverse klassiek aangelegde tuinen waar u een duik kunt nemen in eenbuitenzwembad of op het dek kunt relaxen. Relax in de Health Club en geniet van een Turks bad, een sauna, tropische douche en een verwarmd binnenzwembad met whirlpool en reserveer uw Magic Spa-massage. U kunt uw auto parkeren in de ondergrondse parkeergarage met directe toegang tot de gastenkamers. Alle kamers zijn ruim en beschikken over een lcd-tv en wifi-toegang. De bovenste kamers hebben privébalkons met zeezicht.





Hotels

KAMERS

De kamers zijn comfortabel en hebben minimalistische en moderne meubels en een overdaad aan natuurlijk licht. De binnentuinen liggen verspreid in de gangen en bieden een comfortabel en welhaast intieme sfeer.

RESTAURANTS EN DIENSTEN

Dit paleis, dat in Portugal is uitgeroepen tot monument, is geheel gerestaureerd met een nieuwe vleugel die is ontworpen door de beroemde Portugese architect Gonçalo Byrne.

Geniet in de zomer van het buitenzwembad met een uitzicht op zee en de bergen. Als u iets meer rustgevends zoekt, geniet dan van onze Health Club en reserveer een ontspannende Magic Spa-massage.

Het Palácio de Estoi biedt gemeenschappelijke ruimtes op de 3e verdieping, evenals originele paleiszalen, die onlangs gerestaureerd zijn. Het Visconde-restaurant met moderne en lokale gerechten, bevindt zich in de oude paleiskeuken.

LOCATIE EN BESTEMMING

Estoi ligt aan de Serra do Barrocal, tussen de kust en de bergen, waar de temperatuur prettiger is. In dit dorp wordt er zeker goed voor u gezorgd en u gaat weer naar huis met onvergetelijke culinaire herinneringen. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de Romeinse ruïnes van Milreu en de archeologische site.

Het ligt op 12 km afstand van Faro International Airport, 18 km van Faro's stranden (Ilha Deserta, Ilha do Farol en Culatra) en 29 km van het strand van Quinta do Lago.

Het Pousada Palácio Estoi - Small Luxury Hotel is een Monument Hotel in Estoi met 63 kamers, 38 superior-kamers en 3 suites.

Locatie


Vluchten

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten naar Faro
  • Luchthavenbelasting
  • 7 overnachtingen in de Pousadas op basis van logies en ontbijt
  • Huurauto, categorie small


Pousada Palacio Estoi 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail