Pousada Forte Da Horta Afbeelding Pousada Forte Da Horta
Pousada Forte Da Horta ****
Bestemming: Pousadas Portugal - Pousadas Azoren

Pousada Forte Da Horta

****

plane hotel car

De Pousada Forte da Horta ligt in de stad Horta op het eiland Faial, in de Azoren. Het werd gebouwd aan de rand van de baai van Horta en, in 1947, geclassificeerd als een Nationaal monument. Het bevindt zich op acht minuten lopen van het strand en biedt een adembenemend uitzicht op het eiland Pico en de jachthaven. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van het buitenzwembad en plezier maken in de speelkamer. Voor maaltijden kunt u in de Pousada terecht bij een restaurant en een bar.





Hotels

De Pousada Forte da Horta ligt in de stad Horta op het eiland Faial, in de Azoren. Het werd gebouwd aan de rand van de baai van Horta en, in 1947, geclassificeerd als een Nationaal monument. Het bevindt zich op acht minuten lopen van het strand en biedt een adembenemend uitzicht op het eiland Pico en de jachthaven.

Tijdens uw verblijf kunt u genieten van het buitenzwembad en plezier maken in de speelkamer. Voor maaltijden kunt u in de Pousada terecht bij een restaurant en een bar.

Alle kamers zijn uitgerust met een LCD-tv en gratis WiFi, en de meeste hebben een balkon met zeezicht.

RESTAURANTS EN DIENSTEN

Geniet tijdens uw verblijf van het beste van de lokale keuken in het regionale restaurant van de Pousada met uitzicht op het zwembad, waar u kunt genieten van specialiteiten uit de Azoren.

Geniet van ons zwembad omringd door ligstoelen, tafels en parasols, waar u kunt ontspannen en zonnebaden. Geniet van uw vrije tijd in onze speelkamer of ontspan met een boek in onze leeskamer.

Er worden talloze activiteiten aangeboden op de Azoren zoals: boottochten, paardrijden of fietsen, vogels of walvissen spotten, of het ontdekken van beken en lagunes. Voor hulp kunt u contact opnemen met onze receptie die 24 uur per dag beschikbaar is.

GESCHIEDENIS

Het fort uit de 16e eeuw, dat een turbulente geschiedenis kent, waaronder de komst van de machtige Spaanse Armada en later de Britse marine, werd bezet en geplunderd tot het herstel van de Portugese onafhankelijkheid. Vanaf dat moment tot halverwege de 20e eeuw diende het om soldaten te huisvesten en later werd het geclassificeerd als een nationaal monument en omgevormd tot een Pousada.

LOCATIE EN BESTEMMING

De Azoren zullen u verbazen met hun betoverende natuur – prachtige landschappen waarbij het groen van de velden zich vermengt met de kleur van de bloemen en het blauw van de zee, samen met de talrijke vulkanische kraters.

Kom oog in oog te staan met walvissen en dolfijnen op volle zee, of profiteer optimaal van de wind door te zeilen of windsurfen. Als u liever iets rustigers heeft, ga dan kanoën en/of duiken.

Bezoek het Scrimshaw museum, het Horta regionaal museum, het klooster van St. John, de typische Faial-windmolens en de kerk van Onze Lieve Vrouw van de Rozenkrans. Laat u betoveren door de schoonheid van de vulkaan Capelinhos, de botanische tuinen van Faial en de tuinen van Florêncio Terra. En u kunt uw dag afsluiten met een drankje in het iconische "Peter Café Sport".

Horta Airport is slechts 9 km verwijderd van Pousada Forte da Horta, een Historic Hotel met 28 kamers.

Locatie


Vluchten

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Pousada Forte Da Horta 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail