Pousada Ria Aveiro Afbeelding Pousada Ria Aveiro
Pousada Ria Aveiro ***
Bestemming: Pousadas Portugal - Pousadas Centrum

Pousada Ria Aveiro

***

plane hotel car

De Pousada da Ria ligt in Torreira, vlak bij de stad Alveiro op een schiereiland dat als barrière dient tussen de Atlantische Oceaan en de lagune van Alveiro. Het ligt op 15 minuten rijden van de stad São Jacinto en 43 km van de stad Aveiro. Het gebouw komt uit de jaren ’60 en is op pilaren boven het water gebouwd, voor een speciaal gevoel van verbondenheid met de natuur. Tijdens uw verblijf kunt u zwemmen in het fantastische buitenzwembad of ontspannen in de privacy van een klein privéstrand. Voor maaltijden kunt u terecht in het restaurant en de bar van het hotel. De kamers zijn modern ingericht in warme, lichte tinten en hebben een balkon met uitzicht op de tuin of de lagune.





Hotels

De Pousada da Ria ligt in Torreira, vlak bij de stad Alveiro op een schiereiland dat als barrière dient tussen de Atlantische Oceaan en de lagune van Alveiro. Het ligt op 15 minuten rijden van de stad São Jacinto en 43 km van de stad Aveiro. Het gebouw komt uit de jaren ’60 en is op pilaren boven het water gebouwd, voor een speciaal gevoel van verbondenheid met de natuur.

Tijdens uw verblijf kunt u zwemmen in het fantastische buitenzwembad of ontspannen in de privacy van een klein privéstrand. Voor maaltijden kunt u terecht in het restaurant en de bar van het hotel. De kamers zijn modern ingericht in warme, lichte tinten en hebben een balkon met uitzicht op de tuin of de lagune.

KAMERS

Alle kamers bevinden zich op de eerste verdieping en hebben een balkon met een ongelooflijk uitzicht op de lagune.

RESTAURANTS EN DIENSTEN

U kunt heerlijk ontspannen en zonnebaden op het privéstrand van het Pousada, beschermd door de stromingen en zuurstofrijk door de algen die getuigen van de kwaliteit van het water.

Het Pousada da Ria biedt fietsverhuur zodat u de stad eenvoudig kunt verkennen, en u kunt uw auto gratis parkeren op de parkeerplaats bij het Pousada.

Geniet van de specialiteiten van het Búzios Restaurant, met een geweldig uitzicht over de lagune en een traditioneel Portugees menu. In de avond kunt u van een drankje genieten in de Garça Bar of een boek lezen bij de open haard. Onze receptie is 24 uur per dag beschikbaar.

LOCATIE EN BESTEMMING

De kenmerken van de lagune, gevormd door vele lagunes, maken dit de perfecte regio voor buitensporten, een onvergetelijke boottocht, een duik in het zwembad, paardrijden of een bezoek aan de spectaculaire stranden in de buurt.

Aveiro is een charmant stadje van grachten en romantische, gekleurde huisjes, waar u de lokale vissers aan het werk kunt zien. Neem de tijd om de verschillende soorten vogels te ontdekken. Breng een bezoek aan het natuurreservaat Dunas de San Jacinto of het Scheepsmuseum van Santo André.

Om te voet of met de auto Aveiro te bezoeken, kunt u de veerboot of een boot nemen in São Jacinto. De overtocht duurt 15 minuten en is de beste manier om bij de stad te komen en een stukje van de lagune te ervaren. Pousada da Ria is een Charming Hotel met 20 kamers.

Locatie


Vluchten

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Pousada Ria Aveiro 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail