Pousada Serra da Estrela Afbeelding Pousada Serra da Estrela
Pousada Serra da Estrela ****
Bestemming: Pousadas Portugal - Pousadas Centrum

Pousada Serra da Estrela

****

plane hotel car

Pousada da Serra da Estrela is gelegen in het Parque Natural da Serra da Estrela, in Covilhã. U geniet er van adembenemende uitzichten van besneeuwde bergtoppen of het groene landschap van de hoogste bergen van Continentaal Portugal , met een hoogte van 1993 meter. Het gebouw biedt smetteloos witte muren, hoge plafonds en de oorspronkelijke traditionele tegels, die in ere zijn hersteld. Ook vindt u er prachtige oude liften van ijzer en hout. Bewonder het werk van de befaamde architect Souto Moura, die het hoofdgebouw van het oude heiligdom van Serra da Estrela heeft hersteld.





Hotels

Pousada da Serra da Estrela is gelegen in het Parque Natural da Serra da Estrela, in Covilhã. U geniet er van adembenemende uitzichten van besneeuwde bergtoppen of het groene landschap van de hoogste bergen van Continentaal Portugal , met een hoogte van 1993 meter.

Het gebouw biedt smetteloos witte muren, hoge plafonds en de oorspronkelijke traditionele tegels, die in ere zijn hersteld. Ook vindt u er prachtige oude liften van ijzer en hout. Bewonder het werk van de befaamde architect Souto Moura, die het hoofdgebouw van het oude heiligdom van Serra da Estrela heeft hersteld.

Bij het Pousada vindt u een Spa met een sauna, een Turks bad en een verwarmd binnenzwembad. In de zomer kunt u genieten van het buitenzwembad en een wandeling maken door de tuinen. De Pousada biedt gratis parkeergelegenheid, een restaurant en een bar, een speelkamer en een Kids Club.

De kamers zijn allemaal voorzien van een flatscreen-tv en WiFi, en hebben een elegante inrichting.

KAMERS

Voor grotere gezinnen zijn er verbindende kamers beschikbaar met ruimte voor maximaal 8 gasten, voorzien van een sofabed.

RESTAURANTS EN DIENSTEN

In de zomer kunt u een wandeling maken door de prachtige tuinen van het Pousada, waar u ook het buitenzwembad vindt. Voor ultieme ontspanning kunt u een Magic Spa-behandeling boeken. Proef de lekkerste gerechten van Serra da Estrela in het restaurant van het Pousada en ontdek de regionale smaken.

Liefhebbers van wintersport kunnen 24 uur per dag terecht bij de receptie voor informatie.

LOCATIE EN BESTEMMING

Bezoek een van de meest historische dorpen van Portugal, met monumenten, kastelen en musea in de buurt van het Pousada en geniet van de schitterende omgeving. Ontsnap aan uw dagelijkse routine en zoek de rust op in deze prachtige bergomgeving.

In de zomer maken de besneeuwde heuvels plaats voor een prachtig landschap van weelderig groen. Bezoek de magnifieke uitzichtpunten, watervallen, rivierstranden en toevluchtsoorden.

Het bevindt zich op 14,5 km van een skiresort en op 15 km van de snelweg A23. Lissabon International Airport ligt op 279 km afstand. Het Pousada da Serra da Estrela is een Historic Hotel met 92 kamers.

Locatie


Vluchten

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer  eschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Pousada Serra da Estrela 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail