Pousada Castelo Palmela Afbeelding Pousada Castelo Palmela
Pousada Castelo Palmela ****
Bestemming: Pousadas Portugal - Pousadas Lissabon

Pousada Castelo Palmela

****

plane hotel car

Pousada Castelo de Palmela ligt in de historische binnenstad van Palmela, op 42 km van Lissabon. Het ligt op 230 meter boven de zeespiegel en biedt een fantastisch uitzicht op de Serra da Arrábida, de Atlantische Oceaan en de wijngaarden van de regio. De Pousada beschikt over gangen van het oude klooster dat in het kasteel was gebouwd. De Pousada de Palmela biedt een elegant restaurant waar u kunt genieten van een verscheidenheid aan lokale gerechten, gecombineerd met heerlijke lokale wijnen. Breng ook eens een bezoek aan de Pátio do Pessegueiro en neem de prachtige omgeving in u op. Elke kamer is voorzien van een andere inrichting en biedt een televisie en gratis WiFi.

Hotels

Pousada Castelo de Palmela ligt in de historische binnenstad van Palmela, op 42 km van Lissabon. Het ligt op 230 meter boven de zeespiegel en biedt een fantastisch uitzicht op de Serra da Arrábida, de Atlantische Oceaan en de wijngaarden van de regio. De Pousada beschikt over gangen van het oude klooster dat in het kasteel was gebouwd.

De Pousada de Palmela biedt een elegant restaurant waar u kunt genieten van een verscheidenheid aan lokale gerechten, gecombineerd met heerlijke lokale wijnen. Breng ook eens een bezoek aan de Pátio do Pessegueiro en neem de prachtige omgeving in u op. Elke kamer is voorzien van een andere inrichting en biedt een televisie en gratis WiFi.

KAMERS

De kamers zijn oude cellen met een indrukwekkend uitzicht.

RESTAURANTS EN DIENSTEN

Activiteiten rondom Pousada Castelo de Palmela zijn onder andere rivierexcursies op de Sado, wandel- of fietstochten, kanoën en dolfijnen bekijken in de rivier de Sado. U kunt altijd om hulp vragen bij onze 24-uursreceptie.

Ontdek de heerlijke lokale gerechten in de oude eetzaal van de monniken, nu het restaurant van de Pousada. We bieden gratis privégelegenheid waar u uw voertuig kunt achterlaten tijdens uw verblijf.

GESCHIEDENIS

Er is weinig bekend over Palmela voor de verovering van Lissabon door Dom Afonso Henriques, toen de Moren zich overgaven en het land aan de Christenen gaven.

De belangrijkste bezienswaardigheid van dit gebied is het kasteel. Het werd gebouwd op een primaire locatie tussen de rivieren de Sado en de Taag, een van de punten van Lissabons verdedigingsdriehoek in het Zuiden.

Het kasteel werd veroverd en heroverd in de heldhaftige slagen onder leiding van de eerste Portugese koning en het omvat de volledige Pousada – het oude klooster van de orde van Santiago.

LOCATIE EN BESTEMMING

Ontdek de prachtige stranden van de Costa Azul, het natuurreservaat Estuário do Sado waar dolfijnen te zien zijn, en het nationaal park Serra da Arrábida.

In de binnenstad van Palmela zijn de kerken de belangrijkste bezienswaardigheden. In de omgeving kunt u de door mensen vervaardigde grotten van Quinta do Anjo bekijken en het paleis en landgoed van Rio Frio.

Voor wijnliefhebbers heeft de regio drie van de hoogst aangeschreven nationale wijngaarden te bieden: Bacalhôa, Dona Ermelinda de Freitas en José Maria da Fonseca. De dichtstbijzijnde luchthaven is de Internationale luchthaven van Lissabon , op ongeveer 46 km afstand. De Pousada Castelo de Palmela is een Historic Hotel met 29 kamers.

Locatie


Vluchten

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Pousada Castelo Palmela 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail