Pousada Palacio De Queluz Afbeelding Pousada Palacio De Queluz
Pousada Palacia De Queluz *****
Bestemming: Pousadas Portugal - Pousadas Lissabon

Pousada Palacia De Queluz

*****

plane hotel car

Pousada Palácio de Queluz ligt in het gebouw van Torre do Relógio, naast het Palácio Nacional de Queluz. De stad Queluz ligt vlak bij de stranden van Cascais, de bergen van Sintra, golfbanen en op 14 km van& Lissabon. Tijdens uw verblijf in het Pousada kunt u heerlijk dineren in het klassieke Cozinha Velha Restaurant. Verken de magnifieke paleistuinen , die geïnspireerd zijn door de stijl van Franse paleizen. Voor vergaderingen biedt het Pousada ideale kamers met alle nodige voorzieningen. De kamers zijn individueel ingericht en voorzien van warme kleuren en gratis WiFi en televisie.





Hotels


Pousada Palácio de Queluz ligt in het gebouw van Torre do Relógio, naast het Palácio Nacional de Queluz. De stad Queluz ligt vlak bij de stranden van Cascais, de bergen van Sintra, golfbanen en op 14 km van& Lissabon.Tijdens uw verblijf in het Pousada kunt u heerlijk dineren in het klassieke Cozinha Velha Restaurant.

Verken de magnifieke paleistuinen , die geïnspireerd zijn door de stijl van Franse paleizen. Voor vergaderingen biedt het Pousada ideale kamers met alle nodige voorzieningen. De kamers zijn individueel ingericht en voorzien van warme kleuren en gratis WiFi en televisie.

KAMERS

De aparte, comfortabele en verfijnde kamers zijn heel charmant. We bieden twee suites: de ene is meer romantisch met een tweepersoonsbed, een hal en een volledig uitgeruste badkamer, en de andere is praktischer en biedt ruimte voor twee extra bedden voor kinderen, met privétoegang tot de huiskamer voor bijvoorbeeld een zakelijke vergadering.

RESTAURANTS EN DIENSTEN

Tijdens uw verblijf kunt u genieten van authentieke Portugese gerechten in het Restaurante Cozinha Velha, waar regionale en internationale specialiteiten zorgvuldig worden bereid. Bewonder het uitzicht op de tuin en de binnenplaats van het Palácio de Queluz bij dit restaurant, waar vroeger de keukens van het oude Palácio Nacional de Queluz waren.

Kom tot rust in de gemeenschappelijke ruimte of het Kleine Theater dat in opdracht van Koningin Dona Maria I werd gebouwd. Hier vindt u het leeshoekje, waar u kunt genieten van boeken en reisgidsen die door andere gasten zijn achtergelaten.

Verken de fascinerende tuinen van dit Pousada en maak een wandeling over de 16 hectaren van de Koninklijke Quinta de Queluz. U kunt uw auto parkeren op de gratis parkeerplaats bij de accommodatie. Als u wilt deelnemen aan activiteiten of excursies kunt u terecht bij onze 24-uursreceptie.

GESCHIEDENIS

Het Pousada is onderdeel van het paleis dat bekendstaat als het "Portugese Versailles" en was de vaste verblijfplaats van de Koninklijke Familie vanaf 1794. Daarvoor stond het bekend als het Zomerpaleis, waar regelmatig concerten, ruitervoorstellingen en vuurwerkshows werden gehouden ter verering van beschermheiligen, met name São Pedro, of op verjaardagen van de koninklijke familie. De toren werd ontworpen door Manuel Caetano de Sousa en diende als kamers voor de mensen die in het paleis werkten, en als opslagruimte.

Het Palácio de Queluz is sinds 1908 eigendom van de Portugese Staat en biedt een waardevolle collectie van Portugese kunst en meubelstukken, zoals Arraiolos-tapijten, koninklijke portretten, Chinees en Europees porselein en goudwerk van de Koninklijke collectie, tentoongesteld in stijlkamers.

LOCATIE EN BESTEMMING

Queluz heeft een voortreffelijke locatie op: 5 km van Lissabon, 14 km van Sintra en 20 km van Cascais – drie plekken die volop geschiedenis en essentiële bezienswaardigheden bieden voor bezoekers aan de regio Lissabon.

In deze drie gebieden zijn talloze activiteiten en trekpleisters te vinden in een betoverende omgeving, zoals een namiddag aan de kust van Sintra, aan de oevers van de Tejo in Lissabon, die tussen Cascais en Oerias stroomt, of de diversiteit van restaurants, bars en promenades aan zee of aan de rivier.

De Pousada de Queluz is een Historic Hotel met 26 kamers.



Locatie


Vluchten

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Pousada Palacia De Queluz 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail