Pousada Vila Obidos Afbeelding Pousada Vila Obidos
Pousada Vila Obidos
Bestemming: Pousadas Portugal - Pousadas Lissabon

Pousada Vila Obidos


plane hotel car

Ergens tussen de herinneringen aan het middeleeuwse verleden en het comfort voor de moderne reiziger, nodigt de Pousada Vila Óbidos u uit om van deze unieke ervaring te genieten: ontspan en geniet van de informele sfeer in een traditioneel 18e eeuws huis. Dit hotel in het dorp Óbidos, op slechts 200 meter van het kasteel, is het perfecte uitgangspunt om dit charmante ommuurde dorp te verkennen. Wandel door de middeleeuwse straten en geniet van de witte gevels versierd met bloemen, drink een Ginjinha de Óbidos (een lokale kersenlikeur) en ontspan in de gezellige sfeer van een origineel huis in Óbidos! Het gebouw van de nieuwe Pousada heeft een v-formaat en is de eerste uitbreiding van de Pousada Vila de Óbidos. Het tweedeaccommodatiecentrum zal binnenkort geopend worden in de oude Estalagem do Lidador (de Lidador Inn), met 11 nieuwe kamers, op slechts 150 meter afstand.

Hotels

Ergens tussen de herinneringen aan het middeleeuwse verleden en het comfort voor de moderne reiziger, nodigt de Pousada Vila Óbidos u uit om van deze unieke ervaring te genieten: ontspan en geniet van de informele sfeer in een traditioneel 18e eeuws huis. 

Dit hotel in het dorp Óbidos, op slechts 200 meter van het kasteel, is het perfecte uitgangspunt om dit charmante ommuurde dorp te verkennen. Wandel door de middeleeuwse straten en geniet van de witte gevels versierd met bloemen, drink een Ginjinha de Óbidos (een lokale kersenlikeur) en ontspan in de gezellige sfeer van een origineel huis in Óbidos!

Het gebouw van de nieuwe Pousada heeft een v-formaat en is de eerste uitbreiding van de Pousada Vila de Óbidos. Het tweedeaccommodatiecentrum zal binnenkort geopend worden in de oude Estalagem do Lidador (de Lidador Inn), met 11 nieuwe kamers, op slechts 150 meter afstand.

GESCHIEDENIS

De geschiedenis van dit ommuurde dorp gaat terug tot een periode voordat Portugal bestond. Het dorp werd door de eerste koning van Portugal, D. Afonso Henriques, op de Moren heroverd. Door de eeuwen heen is het onderdeel geweest van de bruidsschatten van verschillende koninginnen en werd het nagelaten [aan de staat]: in 1498 liet koningin Leonor het Santa Casa da Misericórdia, de kerk en het ziekenhuis bouwen. Decennia later liet D. Catarina het aquaduct en de fonteinen bouwen voor het dorp. Dit gebied trekt steeds meer bezoekers dankzij de goed bewaarde middeleeuwse sfeer, de schoonheid van de regio en de ligging in de buurt van Lissabon en een aantal andere attracties. Met continue inspanningen om het erfgoed te restaureren, heeft de Pestana Group het gebouw in het hartje van het dorp omgebouwd tot een Pousada Charming.

KAMERS

de Pousada Vila Óbidos heeft 17 kamers die zijn ingericht in een klassieke en elegante stijl. Veel originele kenmerken zijn bewaard gebleven en gerestaureerd, zoals de deuren, de luiken en de nissen. Deze elementen zijn harmonieus gecombineerd met alle moderne comfort van de 21e eeuw. Een overnachting in een authentieke 17e-18e eeuwse woning, met uitzicht op een middeleeuws dorpje is een onvergetelijke ervaring.

RESTAURANT EN DIENSTEN

Vila Óbidos is het eerste Bed & Breakfast in de keten van Pousadas de Portugal en serveert een uitstekend ontbijt in een informele en gastvrije sfeer. Voor de hoofdgerechten nodigen we u uit om het restaurant te proberen in de Pousada Castelo de Óbidos, een maatstaf voor restauratie in de regio, slechts 3 minuten hiervandaan.

BESTEMMING EN LOCATIE

Óbidos is een van de bekendste toeristische bestemmingen in Portugal, een ommuurd dorp dat zijn middeleeuwse karakter heeft behouden, met stenen straten en witgewassen huizen. De authentieke lokale winkels, de ligging nabij Lissabon en de Atlantische kust en de verscheidenheid aan markten en festivals die hier het hele jaar door plaatsvinden, maken Óbidos tot een bestemming die u niet mag missen.

Het hotel in het dorpje Óbidos ligt op drie minuten lopen van het kasteel van Óbidos, wat als een van de zeven wonderen van Portugal wordt beschouwd en het eerste nationale monument is dat deel uitmaakt van de Pousada de Portugal-keten.


Locatie


Pousada Vila Obidos 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail