Pousada de Lisboa Afbeelding Pousada de Lisboa
Pousada de Lisboa *****
Bestemming: Pousadas Portugal - Pousadas Lissabon

Pousada de Lisboa

*****

plane hotel car

Pousada de Lisboa ligt in het centrum van Lissabon in het meest chique deel van de stad. Het hotel is daarmee de perfecte uitvalsbasis voor het ontdekken van deze geweldige stad. Dit Small Luxury Hotel in Lissabon, dat ooit werd bewoond door koningen en waar ministers hebben gewerkt, is volledig gerestaureerd, waardoor het een perfect beginpunt is geworden voor een luxe verblijf in de stad. Met de perfecte combinatie van traditie, toerisme en trends verwelkomt Pousada de Lisboa u op Praça do Comércio, gelegen aan de Taag. Dit luxe hotel in Lissabon heeft een binnenzwembad met een privézonnedek. De Pousada de Lisboa heeft ook een goed ingericht fitnesscentrum en een spa waar u kunt genieten van de sauna, evenals Magic Spa-massages en -behandelingen.





Hotels

Pousada de Lisboa ligt in het centrum van Lissabon in het meest chique deel van de stad. Het hotel is daarmee de perfecte uitvalsbasis voor het ontdekken van deze geweldige stad. Dit Small Luxury Hotel in Lissabon, dat ooit werd bewoond door koningen en waar ministers hebben gewerkt, is volledig gerestaureerd, waardoor het een perfect beginpunt is geworden voor een luxe verblijf in de stad.

Met de perfecte combinatie van traditie, toerisme en trends verwelkomt Pousada de Lisboa u op Praça do Comércio, gelegen aan de Taag.

Dit luxe hotel in Lissabon heeft een binnenzwembad met een privézonnedek. De Pousada de Lisboa heeft ook een goed ingericht fitnesscentrum en een spa waar u kunt genieten van de sauna, evenals Magic Spa-massages en -behandelingen.

KAMERS

De kamers, elegant en smaakvol, stralen met klassieke en tijdloze schoonheid. Sommige hebben uitzicht op het Terreiro do Paço, anderen over de diverse straten en daken van de wijk Baixa Pombalina.

RESTAURANTS EN DIENSTEN

Geniet voor een unieke ervaring van een glas champagne in het Esplanada do RIB, het restaurant van het hotel. De ambiance is werelds en modern. Met een origineel menu met daarop de Tomahawk ribeye steak (een hoogwaardig stuk vlees dat 28 dagen gerijpt is, waardoor de duidelijke en toch niet overweldigende smaak is ontstaan), de Chateaubriand (exclusieve luxe fricandeau met een elegante en gedetailleerde smaak) en de RIB Eye (licht vettig, sappig en zeer smakelijk)

LOCATIE EN BESTEMMING

Pousada de Lisboa ligt in het hart van Lissabon. Het stadscentrum is de thuisbasis van een aantal van de meest symbolische wijken van de stad: Baixa, waar het hotel is gelegen; Chiado, perfect om te winkelen, en ook Castelo de São Jorge, met de beste uitzichten van de stad. Het nachtleven is meer te vinden in Bairro Alto en Cais do Sodré. Als u van moderne kunst houdt zijn het Museu do Chiado en CAM van het Fundação Gulbenkian aanraders.

Het Pousada staat in het deel van de stad met het beste openbaar vervoer en met enkele overstappen bent u op uw bestemming, zoals Cascais of Sintra. Lissabon International Airport ligt op 9 km afstand.

Boek nu en ervaar dit historische hotel in Lissabon!

Locatie


Vluchten

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Pousada de Lisboa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail