Pousada Canicada Geres Afbeelding Pousada Canicada Geres
Pousada Canicada Geres ****
Bestemming: Pousadas Portugal - Pousadas Noord

Pousada Canicada Geres

****

plane hotel car

Pousada Caniçada-Gerês bevindt zich vlak bij het indrukwekkende nationaal park Peneda-Gerês, het enige gebied in Portugal dat wordt geclassificeerd als nationaal park. Het Pousada is gevestigd in een prachtig bergchalet, hoog in de bergen en omgeven door bossen, doorzichtige watervallen en onvergetelijke natuur. Het biedt een uitkijkpunt over de Cançada-dam, midden in de Rio Cávado. Tijdens uw verblijf kunt u zich ontspannen in onze verschillende gemeenschappelijke ruimtes, een duik nemen in het buitenzwembad en van een maaltijd genieten in het restaurant met panoramisch uitzicht en een promenade. Alle kamers beschikken over airconditioning zijn voorzien van gratis WiFi.

Hotels

Pousada Caniçada-Gerês bevindt zich vlak bij het indrukwekkende nationaal park Peneda-Gerês, het enige gebied in Portugal dat wordt geclassificeerd als nationaal park. Het Pousada is gevestigd in een prachtig bergchalet, hoog in de bergen en omgeven door bossen, doorzichtige watervallen en onvergetelijke natuur. Het biedt een uitkijkpunt over de Cançada-dam, midden in de Rio Cávado. 

Tijdens uw verblijf kunt u zich ontspannen in onze verschillende gemeenschappelijke ruimtes, een duik nemen in het buitenzwembad en van een maaltijd genieten in het restaurant met panoramisch uitzicht en een promenade. Alle kamers beschikken over airconditioning zijn voorzien van gratis WiFi.

KAMERS

Geniet van een rustige gezinsomgeving. Het is net alsof u thuis bent, maar dan met uitzicht op de bergen.

RESTAURANTS EN DIENSTEN

Tijdens uw verblijf bij Pousada Gerês-Caniçada kunt u genieten van de mooie natuur en deelnemen aan natuuractiviteiten zoals vissen, kanoën en wandelen. Informeer bij de 24-uursreceptie naar het boeken van excursies. 

Als u liever wilt ontspannen, kunt u genieten van ons ruime terras en het prachtige uitzicht , een wandeling maken door de tuinen of op frissere dagen een goed boek lezen bij de open haard. Het Restaurant da Pousada biedt traditionele gerechten uit de regio, geïnspireerd door Portugese landbouw en ingrediënten.

In de winter kunt u terecht in de gemeenschappelijke ruimtes waar talloze spelletjes en boeken te vinden zijn. In de zomer kunt u genieten van ons buitenzwembad en ontspannen op de ligstoelen. U kunt uw auto gratis parkeren op de parkeerplaats.

LOCATIE EN BESTEMMING

Gerês is een van de mooiste natuurgebieden van Portugal en wordt door UNESCO aangemerkt als een Wereldbiosfeerreservaat. Het nationaal park Peneda-Gerês is gelegen tussen Alto Minho en Trás-os-Montes en bestaat uit een bergketen met diverse flora en fauna, verschillende dammen, stroompjes en rivieren.

In de zomer kunt u een duik nemen in de reservoirs die als blauwe lappen afsteken tegen de groene vegetatie. In de winter wordt het landschap bedekt met witte dekens van sneeuw, die uitnodigen tot wintersport en voor een prachtige omgeving zorgen. Pousada Caniçada-Gerês is een Charming Hotel met 36 kamers.


Locatie


Vluchten

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Pousada Canicada Geres 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail