Pestana Palacio Do Freixo Afbeelding Pestana Palacio Do Freixo
Pestana Palacio Do Freixo *****
Bestemming: Pousadas Portugal - Pousadas Porto

Pestana Palacio Do Freixo

*****

hotel

Pestana Palacia Do Freixo in Porto is een prachtige accomodatie dat op 10 minuten lopen van het strand ligt. Het 5-sterrenhotel Palacio do Freixa is gevestigd in een gerestaureerd, 18e-eeuwse, barok gebouw met uitzicht op de rivier Douro in Porto. Het beschikt over statige, aristocratische openbare ruimtes en moderne kamers met een flatscreen-tv. De ruime kamers van Palacio do Freixa - Pousada do Porto hebben airconditioning en een apart zitgedeelte.





Hotels

Het Palácio do Freixo ligt in de stad Porto, op 3 km van het centrum van een van de levendigste regio’s van Portugal. Het paleis werd in 1910 aangemerkt als nationaal monument en is een uniek voorbeeld van Barok-architectuur, met zo’n tienduizend vierkante meter aan tuinen en groen met een adembenemend uitzicht op de rivier de Douro. 

Dit uitstekende Urban Resort is lid van het exclusieve consortium The Leading Hotels of the World en biedt een ongeëvenaarde ervaring waar traditionele waarden gecombineerd worden met modern comfort.

Het Pestana Palácio do Freixo wordt gekenmerkt door zijn weelderige achttiende-eeuwse architectuur. Het is gebouwd door Nicolau Nasoni, een van de belangrijkste architecten die hebben geholpen om Porto tot een Werelderfgoedlocatie te maken.

KAMERS

De 87 kamers en suites bevinden zich in het indrukwekkende molengebouw, een kalme, rustgevende ruimte in gouden en kastanjebruine tinten met veel donker hout en een klassieke inrichting. Ze zijn voorzien van gratis internet en de meeste bieden een weids uitzicht op de rivier de Douro.

DIENSTEN

Palatium Restaurant

Ons restaurant biedt het culinaire concept van Terroir, waarbij u verzekerd bent van een hoogwaardige, exclusieve en verfijnde gastronomische ervaring. Hierbij staan lokale ingrediënten en zeeproducten voorop en wordt de voorkeur gegeven aan producenten uit de regio.

Het Palatium Restaurant biedt een ongeëvenaarde vorstelijke sfeer, ingericht met fresco’s en schilderijen uit de tijd waarin het paleis werd gebouwd, en is de perfecte plek voor een exclusieve gastronomische ervaring.

Bar Nasoni

In deze stijlvolle en uiterst comfortabele ruimte met een prachtig uitzicht op de rivier de Douro, kunt u de hele dag door dineren, en er is een apart menu gewijd aan port, regionale wijnen en een verscheidenheid aan speciale cocktails.

Magic Spa

Hier vindt u een exclusieve lijst met gezichts- en lichaamsbehandelingen, geïnspireerd door eeuwenoude therapeutische technieken van over de hele wereld. In de Magic Spa werken de bekwame therapeuten met zorgvuldig geselecteerde aroma’s om onmiddellijke en zichtbare resultaten te bereiken. De Spa biedt ook een verkwikkende ruimte met een binnenzwembad, een sauna en een Turks bad. In de perfect onderhouden paleistuinen vindt u het buitenzwembad en een ruimte die geheel is gewijd aan ontspanning en welzijn, waar u kunt ronddwalen in de schitterende omgeving van de  rivier de Douro.

LOCATIE

Dit hotelcomplex is het ideale beginpunt om alle uithoeken van Porto te verkennen, gelegen aan de oevers van de rivier de Douro en op slechts 3 km van het historische centrum. Voor uw gemak biedt het Palácio do Freixo gratis dagelijks vervoer, zodat u eenvoudig naar het centrum (en de kathedraal) kunt reizen. 

Het treinstation Campanhã ligt op 2 km van het Palácio do Freixo, en de luchthaven Francisco Sá Carneiro ligt op 21 km afstand.


Locatie


Vluchten

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Pestana Palacio Do Freixo 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail